icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij F&C Partner
Vacature

Vacature voor ZZP-ers die DBA-moe zijn

Niet meer afwachten maar handelen!

Je bent al een groot aantal jaren werkzaam als ZZP-er in het financiële domein en hebt daar je sporen meer dan verdiend. Via diverse kanalen kwam je altijd aan uitdagende opdrachten die je steeds tot grote tevredenheid van je opdrachtgevers hebt uitgevoerd. Sinds de komst van de Wet DBA merk je dat opdrachtgevers terughoudend zijn in het aannemen van ZZP-ers. Onzekerheid rondom de concrete interpretatie van de wet maakt opdrachtgevers voorzichtig en risicomijdend. Misschien heb je al te horen gekregen dat jouw opdracht niet meer verlengd zal gaan worden. Kortom de zekerheid van de afgelopen jaren is omgeslagen in onzekerheid richting toekomst. Misschien dat de soep niet zo heet zal worden gegeten als dat die wordt opgediend maar een lekker gevoel krijg je er niet bij. Je wilt werken zonder het ondernemerskarakter te verliezen en je kennis en kunde etaleren bij een breed scala aan opdrachtgevers net zoals je dit altijd al hebt gedaan. Je hebt gedurende je loopbaan ervaring opgedaan binnen diverse rollen en bezit derhalve een fraai trackrecord. Je hebt ervaring met leidinggeven en weet wat het is om Controller of Manager Finance binnen een onderneming te zijn. Zaken zoals IFRS, XBRL en SOX vormen voor jou geen geheimtaal. Je bent bekend met ERP-systemen en wellicht betrokken geweest bij de implementatie daarvan. Je houdt van je vak en zorgt dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Objectief gezien heb je het allemaal prima voor elkaar, maar toch is er het onrustige gevoel van die wet DBA. Je bent er klaar mee en wil weer gewoon leuke uitdagende werkzaamheden. Als je jezelf in het bovenstaande herkent dan is het de hoogste tijd om contact op te nemen met F&C Partner. Wij helpen je om je idealen te realiseren. Door voor verschillende opdrachtgevers en projecten als Midlancer te werken ontwikkel je jezelf progressief en wordt je iedere keer weer uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Ondernemend zijn betekent ook oog hebben en houden voor de ontwikkelingen en kansen om je heen. Of het nu gaat om kleine verbeteringen of nieuwe wet- en regelgeving, binnen F&C Partner gaan wij hier proactief mee om. Wij observeren, luisteren en ontwikkelen met elkaar passende oplossingen. Wij adviseren over het behalen van organisatiedoelstellingen en helpen mee deze ook daadwerkelijk te realiseren. Daarnaast zorgen wij voor elkaar en helpen elkaar waar mogelijk.

  • 40 uur per week
  • Utrecht
  • HBO werk- en denkniveau

Wie zijn wij?

F&C Partner is een nieuwe naam in de markt, maar een bedrijf met 20 jaar oude wortels. F&C Partner is een onderdeel van The Human Network een organisatie met 325 medewerkers die allen werkzaam zijn in de detachering voor een breed scala aan opdrachtgevers en in diverse sectoren. Zoals onze naam al weergeeft willen wij voor opdrachtgevers de  partner in Finance en Control zijn. Wij richten ons op de aandachtsgebieden Accounting, Control en Reporting in de ruimste zin des woords.

Jouw functie

Als ZZP-er die DBA-moe is ga je zoals vanouds aan de slag bij een breed scala aan opdrachtgevers in diverse sectoren en functies. Samen bepalen we wat passend is op basis van je ervaring en ontwikkeling en eventuele specifieke wensen. Hierbij kun je denken aan een groot scala aan rollen op diverse niveaus zoals (Assistent) Financial controller, (Assistent) Business controller, Manager Finance  en Projectleider. Ook zul je regelmatig actief zijn binnen projectgroepen gericht op het oplossen of verbeteren  van financieel administratieve vraagstukken rondom het Planning & Control proces, de vormgeving van werkprocessen, de administratieve organisatie en bijbehorende Interne controle. Ook vraagstukken op het gebied van de verzorging van de managementinformatie behoren tot ons domein. Je wordt derhalve geacht om zowel zelfstandig als in teams te kunnen werken.

Jouw profiel

  • Een bewezen trackrecord als ZZP-er actief in het financiële domein
  • Tevreden opdrachtgevers vanuit het verleden
  • In staat zijn om toegevoegde waarde te leveren.

Ons aanbod

Wij bieden rust en zekerheid. Midlancer lijkt het aangewezen concept voor jou nu het steeds lastiger lijkt te worden om als ZZP-er aan de slag te blijven. De hoogte van je salaris heb je, zoals je dit gewend bent, in belangrijke mate zelf in handen. Als midlancer verdien je een meer dan uitstekend salaris maar wel met de zekerheid van de aanwezigheid van een financieel vangnet en zonder de beperkingen voortvloeiend uit de Wet DBA. Een prettige ondernemende werkomgeving met dito collega’s horen hier vanzelfsprekend standaard bij. 

Is je interesse gewekt?

Neem dan contact op met Business Manager Henk-Jan Hulleman, via henk.jan.hulleman@fcpartner.nl

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze professionals? Stuur ons jouw CV!

Direct Solliciteren
  • 40 uur per week
  • Utrecht
  • HBO werk- en denkniveau