icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij F&C Partner
Vacature

Vacature Ondernemende Manager Finance M/V

 • 40 uur per week
 • Utrecht
 • HBO werk- en denkniveau

Gearriveerd, maar je wilt meer!

Je bent al een groot aantal jaren werkzaam in het financiële domein en hebt daar je sporen meer dan verdiend. Je hebt gedurende je loopbaan ervaring opgedaan binnen diverse rollen en bezit derhalve een fraai trackrecord. Je hebt ervaring met leidinggeven en weet wat het is om controller of manager finance binnen een onderneming te zijn. Zaken zoals IFRS, XBRL en SOX vormen voor jou geen geheimtaal. Je bent bekend met ERP-systemen en wellicht betrokken geweest bij de implementatie daarvan. Je houdt van je vak en zorgt dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Objectief gezien heb je het allemaal prima voor elkaar, maar toch is er het gevoel van dat je iets ander wilt. Kortom: Je bent toe aan vernieuwing. Je wilt je kennis en kunde graag toepassen  binnen een wisselend palet aan opdrachtgevers in diverse rollen. Misschien wil je nog een opleiding volgen of bent deze aan het volgen. Een goede balans tussen praktijk en theorie is immers cruciaal evenals het up to date houden daarvan. Jij laat je niet sturen maar wil zelf sturen. Als je jezelf in  het bovenstaande herkent dan is het de hoogste tijd om contact op te nemen met F&C Partner. Wij helpen je om je idealen te realiseren. Door voor verschillende opdrachtgevers en projecten te werken ontwikkel je jezelf progressief en wordt je iedere keer weer uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Ondernemend zijn betekent ook oog hebben en houden voor de ontwikkelingen en kansen om je heen. Of het nu gaat om kleine verbeteringen of nieuwe wet- en regelgeving binnen F&C Partner gaan wij hier proactief mee om. Wij observeren, luisteren en ontwikkelen met elkaar passende oplossingen. Wij adviseren over het behalen van organisatiedoelstellingen en helpen mee deze ook daadwerkelijk te realiseren. Daarnaast zorgen wij voor elkaar en helpen elkaar waar mogelijk.  

Wie zijn wij?

F&C Partner is een nieuwe naam in de markt, maar een bedrijf met 20 jaar oude wortels. F&C Partner is een onderdeel van The Human Network een organisatie met 325 medewerkers die allen werkzaam zijn in de detachering voor een breed scala aan opdrachtgevers en in diverse sectoren. Zoals onze naam al weergeeft willen wij voor opdrachtgevers de  partner in finance en control zijn. Wij richten ons op de aandachtsgebieden accounting, control en reporting in de ruimste zin des woords.

Jouw functie

Als manager finance ga je aan de slag bij een breed scala aan opdrachtgevers in diverse sectoren en functies. Samen bepalen we wat passend is op basis van je ervaring en ontwikkeling en eventuele specifieke wensen. Hierbij kun je denken aan een scala aan rollen zoals financial controller, business controller, manager finance  en projectleider. Ook zul je regelmatig actief zijn binnen projectgroepen gericht op het oplossen of verbeteren  van financieel administratieve vraagstukken rondom het planning & control proces, de vormgeving van werkprocessen, de administratieve organisatie en bijbehorende Interne controle. Ook vraagstukken op het gebied van de verzorging van de managementinformatie behoren tot ons domein. Je wordt derhalve geacht om zowel zelfstandig als in teams te kunnen werken.

Jouw profiel

 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding in een financiële richting (must)
 • RC of RA titel is een pre
 • Meer dan 10 jaar werkervaring in een financieel(-administratieve) of rapporterende functie
 • Cijfermatig inzicht, analytisch vermogen
 • Ervaring met financiële (ERP) pakketten (must)
 • Ervaring met reporting tools is een pre
 • Ervaring met IFRS, Solvacy II, Basel III is een pre
 • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
 • Bereidheid tot reizen en geen 9 tot 5 mentaliteit

Ons aanbod

Wij bieden afhankelijk van opleiding en ervaring meerdere mogelijkheden die je in staat stellen om vorm te geven aan jouw individuele wensen en eisen. midlancer lijkt het aangewezen concept voor jou. De hoogte van je salaris heb je in belangrijke mate zelf in handen. Als midlancer verdien je een meer dan uitstekend salaris maar wel met de zekerheid van de aanwezigheid van een financieel vangnet. Een prettige ondernemende werkomgeving met dito collega’s horen hier vanzelfsprekend standaard bij. 

Is je interesse gewekt?

Neem contact op met Business Manager Henk-Jan Hulleman, via henk.jan.hulleman@fcpartner.nl

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze professionals? Stuur ons jouw CV!

Direct Solliciteren
 • 40 uur per week
 • Utrecht
 • HBO werk- en denkniveau