icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij F&C Partner
Vacature

Vacature Ondernemende Junior Finance Specialist M/V

 • 40 uur per week
 • Utrecht
 • HBO werk- en denkniveau

Na de start door in een hogere versnelling!

Elk begin is moeilijk, echter na een geslaagde start wordt het tijd om je te oriënteren op het verdere verloop van je carrière. Ontwikkel je voldoende, word je in je werk voldoende uitgedaagd, is er sprake van voldoende afwisseling en is je beloning in verhouding met hetgeen je doet? Indien je een van deze vragen met nee moet beantwoorden dan wordt het tijd om contact met F&C Partner op te nemen. Wij helpen je op allerlei manieren om de top financial te worden die jij wilt zijn. Door voor verschillende opdrachtgevers en projecten te werken ontwikkel je jezelf progressief en word je iedere keer weer uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Volg hierbij een passende opleiding en theorie en praktijk komen in een perfecte balans. Ondernemend zijn betekent ook oog hebben en houden voor de ontwikkelingen om je heen. Of het nu gaat om kleine verbeteringen of nieuwe wet- en regelgeving binnen F&C Partner gaan wij hier proactief mee om. Wij observeren, luisteren en ontwikkelen passende oplossingen. Wij adviseren over het behalen van organisatiedoelstellingen en helpen mee deze daadwerkelijk te realiseren.

Wie zijn wij?

F&C Partner is een nieuwe naam in de markt, maar een bedrijf met 20 jaar oude wortels. F&C Partner is een onderdeel van The Human Network een organisatie met 350 medewerkers die allen werkzaam zijn in de detachering voor een breed scala aan opdrachtgevers en in diverse sectoren. Zoals onze naam al weergeeft willen wij voor opdrachtgevers de partner in finance en control zijn. Wij richten ons op de aandachtsgebieden accounting, control en reporting in de ruimste zin des woords.

Jouw functie

Als Junior Finance Specialist ga je aan de slag bij een breed scala aan opdrachtgevers in diverse sectoren en functies. Samen bepalen we wat passend is op basis van je ervaring en ontwikkeling. Hierbij kun je denken aan rollen als assistent financial controller, GL accountant, medewerker accounting & reporting en AP en AR specialist. Ook zul je regelmatig actief zijn binnen projectgroepen gericht op het oplossen of verbeteren van financieel administratieve vraagstukken rondom het planning & control proces, de vormgeving van werkprocessen, de administratieve organisatie en bijbehorende interne controle. Ook vraagstukken op het gebied van de verzorging van de managementinformatie behoren tot ons domein. Je wordt derhalve geacht om zowel zelfstandig als in teams te kunnen werken.

Jouw profiel

 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding in een financiële richting (must)
 • 1 tot 3 jaar werkervaring in een financieel (-administratieve) of rapporterende functie
 • Cijfermatig inzicht, analytisch vermogen
 • Ervaring met financiële (ERP) pakketten en reporting tools is een pre.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
 • Bereidheid tot reizen en geen 9 tot 5 mentaliteit

Ons aanbod

Wij bieden afhankelijk van opleiding en ervaring meerdere mogelijkheden die je in staat stellen om vorm te geven aan jouw individuele wensen en eisen. Vastloner of midlancer beiden zijn mogelijk. Wij bepalen samen met jou wat het beste past! Een prettige werkomgeving met dito collega’s horen hier vanzelfsprekend ook bij. 

Is je interesse gewekt?

Neem contact op met Business Manager Henk-Jan Hulleman, via henk.jan.hulleman@fcpartner.nl

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze professionals? Stuur ons jouw CV!

Direct Solliciteren
 • 40 uur per week
 • Utrecht
 • HBO werk- en denkniveau