icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij F&C Partner
Vacature

Vacature ervaren financiels M/V

 • 40 uur per week
 • Utrecht
 • HBO werk- en denkniveau

Je bent al een of meerdere jaren werkzaam in het financiële domein en hebt daar je sporen verdiend. Je hebt ervaring opgedaan binnen diverse rollen en bent klaar voor de volgende stap. Een stap richting meer uitdaging en verantwoordelijkheid binnen een wisselend palet aan opdrachtgevers en werkzaamheden. Je wilt graag kijken in de keukens van grote en kleine Nederlandse topbedrijven. Als je jezelf in  het bovenstaande herkent dan is het de hoogste tijd om contact op te nemen met F&C Partner. Wij helpen je met je goede (baan)voornemens.  Door voor verschillende opdrachtgevers en projecten te werken ontwikkel je jezelf progressief en wordt je iedere keer weer uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Ondernemend zijn betekent ook oog hebben en houden voor de ontwikkelingen en kansen om je heen. Of het nu gaat om kleine verbeteringen of nieuwe wet- en regelgeving binnen F&C Partner gaan wij hier proactief mee om. Wij observeren, luisteren en ontwikkelen passende oplossingen. Wij adviseren over het behalen van organisatiedoelstellingen en helpen mee deze ook daadwerkelijk te realiseren. Daarnaast zorgen wij voor elkaar en helpen elkaar waar mogelijk.  

Wie zijn wij?

F&C Partner is een nieuwe naam in de markt, maar een bedrijf met 20 jaar oude wortels. F&C Partner is een onderdeel van The Human Network een organisatie met 325 medewerkers die allen werkzaam zijn in de detachering voor een breed scala aan opdrachtgevers en in diverse sectoren. Zoals onze naam al weergeeft willen wij voor opdrachtgevers de  partner in finance en control zijn. Wij richten ons op de aandachtsgebieden accounting, control en reporting in de ruimste zin des woords.

Jouw functie

Als ervaren financial ga je aan de slag bij een breed scala aan opdrachtgevers in diverse sectoren en functies. Samen bepalen we wat passend is op basis van je ervaring en ontwikkeling. Hierbij kun je denken aan rollen als financial controller, business controller, hoofd financiele administratie en als (assistent) projectleider. Ook zul je regelmatig actief zijn binnen projectgroepen gericht op het oplossen of verbeteren  van financieel administratieve vraagstukken rondom het planning & control proces, de vormgeving van werkprocessen, de administratieve organisatie en bijbehorende Interne controle. Ook vraagstukken op het gebied van de verzorging van de managementinformatie behoren tot ons domein. Je wordt derhalve geacht om zowel zelfstandig als in teams te kunnen werken.

Jouw profiel

 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding in een financiële richting ;
 • 2 tot 9 jaar werkervaring in een financieel(-administratieve) of rapporterende functie;
 • Cijfermatig inzicht, analytisch vermogen;
 • Ervaring met financiële (ERP) pakketten;
 • Ervaring met reporting tools is een pre;
 • Ervaring met IFRS, Solvacy II, Basel III  is een pre
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Bereidheid tot reizen en geen 9 tot 5 mentaliteit

Ons aanbod

Wij bieden afhankelijk van opleiding en ervaring meerdere mogelijkheden die je in staat stellen om vorm te geven aan jouw individuele wensen en eisen. Bij F&C Partner in dienst komen als Midlancer is jou op het lijf geschreven. Midlancers verdienen een meer maar dan ook echt een meer dan uitstekend salaris met de voordelen van een vastloner. Een prettige werkomgeving met dito collega’s horen hier vanzelfsprekend standaard bij. 

Is je interesse gewekt?

Neem contact op met Business Manager Henk-Jan Hulleman, via henk.jan.hulleman@fcpartner.nl

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze professionals? Stuur ons jouw CV!

Direct Solliciteren
 • 40 uur per week
 • Utrecht
 • HBO werk- en denkniveau

Meer weten over deze vacature?