icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij F&C Partner
Blog 30/11/2018

Zoek de tien verschillen tussen de detacheerders

verschillen

F&C
Alex Buis /
Business Manager

Dagelijks staan er bij mij in de krant twee ogenschijnlijk identieke tekeningen waarin op subtiele manier 10 verschillen zijn verwerkt. Als ik kijk naar het onderscheidend vermogen van een aantal ’grote‘ detacheerders, dan is het net zoals in mijn krant: vooral goed speuren naar de verschillen.

F&C Partner biedt niet alleen vrijwel alles wat andere detacheerders ook bieden, maar onderscheidt zich daadwerkelijk met haar midlance-concept. Dus in reclametermen: echt iets anders en geen verbeterde receptuur!

Diegenen die houden van het zoeken naar verschillen, verwijs ik graag door naar onderstaande websites. Veel plezier met speuren!

Op zoek naar het echte verschil? Kijk dan op onze website om meer te weten over ons unieke midlance-concept.

Zoek de 10 verschillen:

Als financial kun je twee dingen doen. Je blijft zitten waar je zit en wacht af of je bijvoorbeeld de volgende reorganisatie overleeft , óf je staat op en pakt de regie over je carrière. Ben jij klaar om het beste van jezelf te laten zien in een veranderende wereld? Dan is het tijd voor de volgende stap: Finance Professional bij ConQuaestor.
Bron: https://www.dpa.nl/vacatures/finance-professional-utrecht/

Zoek jij blijvend vooruitgang in je werk? Zowel qua vakkennis als persoonlijke ontwikkeling? Dan is Yacht jouw partij. Werken voor Yacht is werken aan je carrière. Via ons kan je aan de slag bij toonaangevende opdrachtgevers zoals ABN AMRO, ING, Achmea, Friesland Campina en Rabobank. Interim-opdrachten of een vaste functie: wij bieden alle contractvormen. Door ons grote netwerk, arbeidsmarktexpertise en aansprekende vacatures in Finance en Commercial Banking & Insurance brengen we jou vooruit. Bij Yacht voel je je thuis als professional. Door de verbinding met vakgenoten, goede begeleiding en een landelijk netwerk van kantoren waar je altijd welkom bent. En speciaal voor starters met maximaal 2 jaar werkervaring bieden we een uitdagend traineeprogramma.
Bron: https://www.yacht.nl/professionals/vakgebieden/finance

Denken in kansen, doen in oplossingen. Daar kunnen we geen genoeg van krijgen. Dat betekent dat we continu zoeken naar versterking van onze teams in de wereld van legal, finance en process. Naar professionals die hun sporen hebben verdiend en graag doorgroeien in het bedenken, ontwerpen en leveren van oplossingen. Maar ook naar starters met grote ambities. Ontwikkeling staat voorop, verpakt in nieuwe ervaringen die je bij verschillende projecten opdoet. Met daarnaast een persoonlijk trainingsaanbod en een uitgebreid vitaliteitsprogramma.
Bron: https://www.eiffel.nl/werken-bij/

Overzicht blogs
F&C
Alex Buis /
Business Manager

Dé experts op het gebied van Financial Control, Business Control en Accounting & Reporting. Benieuwd wat we kunnen betekenen? Neem contact op!