icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij F&C Partner
Blog 02/11/2018

Help, ik wens je veel personeel!

ik wens je personeel

Je hebt verwensingen én verwensingen en naast enge ziektes verwensen mensen elkaar de lelijkste dingen. Een hele subtiele is de verwensing : “Ik wens je veel personeel”. Dit is een populaire verwensing in Joodse en Arabische kringen.

F&C
Alex Buis /
Business Manager

Naast de constatering dat beide bevolkingsgroepen blijkbaar toch iets gemeenschappelijks hebben, wordt er door beiden voor het overige weinig welvaart of voorspoed toegewenst. Ellende en rampspoed past hierbij veel beter.

Waar deze ellende vroeger bestond uit vakbonden en kritische ondernemingsraden komt de rampspoed tegenwoordig uit een geheel andere hoek. Een overheid die gericht is op het verminderen van de administratieve lastendruk en een vereenvoudiging van het ontslagrecht blijkt in de praktijk een blok aan het been.

Het financiële risico van een langdurig zieke medewerker is voor een kleine ondernemer vaak een reden om te werken met een ZZP-er. Wel de lusten maar niet de (te) grote lasten. Misschien dan toch maar een pleidooi om het oude ziekengeld maar weer van stal te halen? Veel ondernemers zien het huidige arbeidsrecht als arbeidskrom. Ook de ontwikkelingen rondom de wet DBA maken het leven er niet eenvoudiger op. En toch hoop ik dat de Joodse en Arabische verwensingen uitkomen voor F&C Partner. Wat voor de één een vloek is, is voor F&C Partner een zegen.

Met het Midlance model zijn wij onderscheidend in de markt en als onderdeel van The Human Network zijn wij een mensgerichte organisatie waarbij mensen ons kapitaal vormen. Kapitaal dat je zorgvuldig beheert en zorgt dat het gaat renderen. Dus kom maar op met die verwensing!

Kortom: ga om deze verwensing te laten uitkomen naar www.fcparter.nl

Overzicht blogs
F&C
Alex Buis /
Business Manager

Dé experts op het gebied van Financial Control, Business Control en Accounting & Reporting. Benieuwd wat we kunnen betekenen? Neem contact op!